1:a advent tog mig på sängen

Nej, det är bara att erkänna. Jag hänger INTE med i svängarna längre. 1:a advent klev in i farstun i helgen och jag var totalt oförberedd. Fullt fokuserad på att överleva alla andra överumplingar i livet.
 
Men då när klockan slog advent blev det fart på mig. Jag knatade mig iväg till kyran för att sjunga i en kör, som jag brukar göra så här inför jul (det finns inget som får mig i bättre julstämning än att sjunga i kör!), och sedan skyndade jag mig hem för att göra hemmet adventsvänligt.
 
 
Jag slängde fram min favoritljusstake mitt i renoveringsstöket, pallrade mig iväg och köpte julblommor att proppa upp i varje ledig vrå. Alltså beskåda dessa praktfulla julstjärnor!! :O Makalöst. De tar andan ur en.
 
 
Ljusstaken är ett loppisfynd som jag har dekorerat med en gräddvit spetsrosett. Enkelt och fantastiskt fint.
 
 

Vi var och storshoppade julpynt på prisbelönta affären Rångedala plantskola utanför Borås i helgen också. Där hittade jag dessa magiska krukor, som jag blev så tokig i att jag handlade upp typ halva månadslönen på dem. Två stora/höga och fyra vanliga.

Jag har såååå mycket fint julinspo att visa er, men det blir lättare att fota när vi har fått klart renoveringen om några dagar (alltså den i sovrummen, inte hela rummet) så att det inte är så mycket saker i vägen överallt.

 
Nu ska jag…. baka pepparkaksdeg inför julbaket imorgon. ❤ Och plötsligt blev julstämningen total.
 
Kram!
 

(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Hannas krypinZilia VingMellan raderna Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mellan raderna
Guest

Här har du en till som inte alls hänger med. Har KNAPPT fattat att det är december. Och vips är det väl jul och nytt år och jag kommer vara i chock 😉

Hannas krypin
Guest

Vi är inte klara med julklapparna än och tidigare år så har vi varit klara tidigt på hösten. Men idag har jag och familjen bakat lussekatter och knäcken kokar på spisen.

Stäng meny
Längta Hem