Att beklaga sig

Just nu är jag frustrerad. Vår filmkamera har gått sönder. Alltså på riktigt jättesönder. Jag skrev ju det i bloggen här redan för 2 månader sedan då jag filmade trädgården och upptäckte att det inte var någon fokus på någon av filmerna efteråt. Sedan mixtrade jag med kameran och inbillade mig väl att det blev bättre. Eller också så kollade jag inte efter ordentligt.
 
Nu när jag försöker knåpa ihop en time lapse på renoveringen så inser jag att alla filmer och allt material som jag har skrapat ihop på sistone FORTFARANDE är suddigt. Bättre än förut, men ändock suddigt. Nu blir det helt enkelt att omedelbums bege sig till närmsta servicemottagning för lagning. 
 
Jag kommer alltså inte ha någonting att filma med ett bra tag framöver. Och det är ju nu ALLT händer!! Det är nu jag hade behövt den. Jag hade tänkt filma när vi sätter upp takhimlen/himmelstaket och när tapeterna och all inredning kommer på plats. Nåja. Det finns ingen tid att sitta och hänga läpp. Jag får helt enkelt gå på jakt efter en annan kamera så länge. Någon jag känner har säkert någon.

Nej, nu är det dags att sammanställa senaste månadsrapporten. Sedan ska vi ta en sväng in till närmsta stad och handla klinker och tapet och så börjar förvandlingen…. woooooaaaahhh…. ?

Vi hörs strax! Ta hand om er! ❤

 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 4K, vilket naturligtvis är a dream come true! (Som jag har skrivit tidigare så har ju vår förra filmkamera kraschat. Vi hade tänkt lämna in den på lagning, men insåg efter en stunds fundering att det inte är […]