Att komma igen och ta nya tag

Idag står på schemat att sortera i planeringen för bloggen, alla kommande inlägg och bloggens utveckling, så att jag kommer i fas igen. Det är tjockt denna vecka också, med julstök, bak och adventsfest, men nästa vecka lugnar sig tempot nåååågot och jag kan hugga i på nytt! ?
 
 
Här ser ni sammanställningen av alla mina viktigaste listor! Jag är helt tokig i listor och olika planeringsformulär. Jag är överlag tokig i att organisera. Och jag ÄLSKAR Trello!!! ❤ Här kan man klicka sig in på vald lista och så kommer massor av underlistor upp med määäängder av information. Detta kan jag dock inte visa er, för det är lite hemligt/privat! ;-D Men där står allt jag ska hinna under julen, tills nästa månad etc. etc. I ett annat formulär står alla listor som handlar om renoveringen.
 
Det är gnistrande frost utanför fönstret idag och jag är på alldeles strålande humör. Idag ska jag städa som bara den!! Vi har fått hem en massa ordrar fulla med skojigheter också som jag ska packa upp och få på plats. Nya julgardiner, dukar, julklappar till barnen, ljusstakar och julgranspynt.
 
Nu ska jag tvätta, laga lasagne och redigera nya adventsfoton som jag plåtade igår när barnen sov middag och lägga ut på instagram och här i bloggen. Jag ska också hinna mysa med småpluttarna, bygga pussel och sjunga, promenera en längre runda med vovven och barnen, adventsfika med min fantastiska man när han kommer hem från jobbet och kämpa på med renoveringsdokumenteringen (filma och fota) sedan när han går igång med tapetseringen ikväll. Full rulle AND I LOVE IT!!! ?
 
Vi hörs alla goa människor! ❤
Njut kylan, vädret och adventsmyset! Innan vi vet ordet av är det plötsligt helg igen. ?
 

(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)

För mer läsning om vilka renoveringsprojekt som ska ske här på gården läs DETTA inlägg.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mellan raderna

Hmm, det där Trello skulle man kanske spana in! Älskar ju listor jag med och har faktiskt funderat lite hur jag ska organisera allting. Som det är nu har jag lösa lappar, jättetjusigt! Haha! Har funderat på Bullet journal, men jag vet inte… Ska absolut kolla upp Trello! 😀