Att ta sig själv i nackskinnet och reda ut en rörig vardag

Idag känner jag mig lite rörig. Det gjorde jag igår också. Det var därför det inte blev något blogginlägg. Men idag tar jag mig själv ordentligt i nackskinnet och hugger fatt i “pennan” trots rörigheten. Trots att jag inte får ordning på orden och bokstäverna.
 
Det är så mycket att stå i nu inför jul. Som liksom ligger utanför bloggens sfär. Jag har ägnat några dagar åt att fixa färdigt med julklappar åt nära och kära, och ägnat en hel del tröstlös tid på att försöka boka tid för att fixa mina tänder som behöver en total makover. 😉 Nä, så illa är det väl kanske inte men jag har fått för mig att det är dags att skaffa tandställning, så här på “äldre” dar. Det förtjänar mina vingliga tänder, efter så många år av troget tjänande trots begränsade förutsättningar. De sitter ganska trångt på nedre käkraden och slåss hänsynslöst om utrymmet.) Jag försöker alltså hitta den bästa tandläkaren till det bästa priset. Lättare sagt än gjort. De vill alla ha en hel förmögenhet för att knöka lite på tänderna. Seriöst!? Visste ni att tandställning är så förmätet dyrt?? ca. 40 000 ska man punga ut. Baahh!! Över min döda kropp, säger jag. Någon tandläkare måste det ju ändå finnas som går att muta/hota till lydnad… ?
 
Har filmat en hel del de senaste dagarna också. Tänkte knega ihop min ALLRA FÖRSTA VLOGG. WHOOOIIIIII!!!! Craaaazy… Mäktigt. På riktigt alltså? Jag har tänkt det flera gånger och filmat en del här hemma, men det slutar alltid med att jag fegar ur. Är tveksam på om jag verkligen gör mig framför kameran alltså. Låter konstig, som en pubertal tonårspojke, ser allmänt kriminell ut och vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Står och skruvar på mig när jag filmar och säger samma mening om och om igen. Vad är fel på mig?? Suck.
 
Men som jag brukar säga, skam den som ger sig. Jag får öva. Jag borde egentligen göra en lite tipslista för hur man ska våga ta steget och vlogga… Till mig själv och till eventuella andra där ute som är lika förvirrade som jag. ?
 
Nu ska jag visst gå igenom mitt schema och se vad jag ska få gjort idag. Behöver lägga ut ett extra blogginlägg idag också eftersom jag smet från mina plikter igår.
 
Kram på er alla! ❤
 
 

(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments