Hjärtat klappar för vintage

 
Häromdagen sålde vi detta fina skrivbord till en lycklig ägare! Vi hade köpt in det för ett år sedan men insett att det inte passade till det vi hade tänkt oss, så det blev stående i garaget tills nu. Så renoverade/piffade vi upp det och lade ut det till försäljning häromdagen.
 
 
Intresset var större än vad jag hade väntat och budgivningen landade på ett fyra gånger så stort belopp som jag hade lagt ut möbeln för. Och då avslutade jag budgivningen redan efter att annonsen bara hade legat ute i 1,5 h. Så roligt att det är fler än jag som ser charmen i gamla personliga möbler! ?
 
Funderar på om jag ska börja göra det till en verksamhet… möbleringförädling! Köpa in, renovera/piffa till och sälja vidare. ?Men inser i samma stund att jag verkligen inte har tid till det.
 
Kram Cristall
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments