En vecka familjemys

  
Jag och barnen har haft en lugn och mysig vecka hos vänner och släktingar. Och under en av veckans många promenader stötte jag på en gyllene lönn som jag förevigade! Är den inte helt magisk!? 🙂
 
Nu är vi äntligen hemma. Sent omsider. Vi hade tänkt resa hem i söndags, men det blev ändrade planer och vi reste istället idag på måndagen. Hemma är allt kaos. Daniel har hunnit renovera en hel del medan vi var “ur vägen”, men att städa efter sig – nä, det har han inte hunnit. Så nu blir det till att jaga runt med trasa och dammsugare ett par dagar framöver. Dessutom har vi fått flytta ut allt som vi hade staplat upp i det blivade sovrummet, så det står kartonger och möbler i vartenda ledigt utrymme.
 
Usch. Jag trivs inte att bo i kaos. Speciellt inte med småbarn. Men nu ska vi köra hårt med renoveringen så att sovrummet blir färdigt inom ett par veckor så att allt kan komma på plats igen!
 
Nu tänkte jag visa er några glimtar på mina två älsklingar från veckan som har gått…
 
Eliah, hög på höstkänslor och bustankar!
 
 Finaste lilla killen! ❤
 
 …och här med morbror T som verkligen har kvalat in på tio-i-topp-listan på Eliahs favoritpersoner denna vecka. Efter mycket mutande med förbjudna sötsaker och vilda lekar.
 
(Jacka: Zara baby, Byxor: Lab Industries by Kappahl, Skor: Kavat) 
 
Eliah ställde sig och posade framför en soptunna. Han var söt, men soptunnan osmaklig. Så jag lekte lite i photoshop och trollade bort den. Resultatet blev väl siiiiisådär måste jag säga! Haha… (Skjorta: Kids by Lindex)
 
Min andra älskling. Celina fick så mycket uppmärksamhet och kärlek från sina äldre kusiner under veckan att hon nästan blev bortskämd. De höll i hennes små nävar, beundrade hennes små tår och klappade hennes gosiga, rödrosiga kinder.
 
Alltså denna outfiten!! Stickad av min fantastiska mor! Detta – mina kära vänner – går INTE att köpa för några pengar i världen. 🙂 Oersättligt värde för mig. Jag har faktiskt planerat att fota henne ordentligt i denna outfit någon gång nu under veckan. För snart är den urväxt och ett minne blott…
 
Lillkillen har lärt sig massor av nya ord under veckan och iakttagit sin omgivning med stort intresse. Nu 
 
  (Jacka: Ruff kids, Skor: Rådis)
 
Sista bilden på lilltösen. I ännu en kofta skapad av min mor. Virkad. Den är helt ljuvlig den också!! Jag ska fota henne i den snart. Sådär, på riktigt!
 
Kram på er alla finingar så länge! ❤
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
3 years ago

Vilka fantastiska kläder din mor skapar, nä de går inte att köpa, den omsorg och kärlek som är skapat helt undrbara. Fotot kunde mycket väl va från förr så vackert.
Må väl från Österlen/MH

Zilia Ving
3 years ago
Reply to  MH

Tack för din kommentar! Ja, visst är det underbart att få kläder från någon som har gjort dem själv. 🙂

Helena - Mellan raderna

Vilka fina höstklädda barn! <3
Jag fattar känslan med kaos i hemmet, det är ju tillräckligt med kaos bara av att ha småbarn XD Men tänk vad fint när det är klart! 😀

Josephine i Bryssel
3 years ago

Men visst är det fantastiskt med stickande och virkande mor/farmödrar? 🙂 Jag tänker samla ihop några fotografier på Laurent i stickade kläder som han har fått. 🙂