Nya prylar till köket

Det blir en kort uppdatering idag, för jag måste förbereda mig inför konserten imorgon (Inget som är intressant att gå in på närmare! Bara en kul grej). Men eftersom bloggen går i inredningens anda vill jag visa några nya vackra inköp till köket!
 
Häromdagen var jag och Daniel iväg för att julhandla och jag kom över dessa vackra prylar i butiken “Inside home”! En hushållspappershållare och två grytunderlägg i gjutjärn. Jag som älskar gjutjärn! Så de fick följa med hem som en för tidig julklapp. ❤
 
 
Vi hörs ikväll eller kanske imorgon, beroende på hur mycket tid jag har!
 
Kram från Zilia Ving
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments