Bonde söker fru år 2018 – finare än någonsin!

Alltså jag måste säga att “Bonde söker fru” i år är ju bättre än någonsin!! De har klippt programmet så snyggt och det är så otroligt myket pirr och stämningshöjande personer som är med i programmet. Jag har aldrig skrattat så mycket (till detta programmt) som till avsnitt 2 som just kom ut.
 
(Detta klipp är gammalt och EJ från årets säsong.)
 
Bönderna levererar STORT! Jag blir helt glad i hela hjärtat och magen! ??❤ (Och jag kan se att jag inte är ensam om den uppfattningen: Nyheter24)
 
Känner ni att ni behöver se något stämningshöjande? Ta er en titt!
 
Kram på er! ❤
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Stäng meny
Längta Hem