Hösten från mitt fönster…

Blir ni lika förtrollade av den vackra naturen om hösten som jag? De röda löven, gyllene kronorna, den friska luften och daggdropparna som glittrar som pärlor i kvistar och grässtrån om mornarna. Lite magiskt. Lite som att tappa andan utan att få ont. Bara vara närvarande en stund. Känna andakt. Stillhet. Och leva mer än någonsin.
 
Här ser ni hösten från mitt vardagsrumsfönster…
 
(Det ljud som ni hör i bakgrunden är min lilla bebis. =) )
 
Jag blir så sugen på att börja vlogga. Skapa vloggar som i första hand delar olika stämningar. Som man kan titta på när man kanske känner sig lite trött/nere och bara vill få “komma bort” ifrån allt en stund eller om man bara vill bli lite underhållen. Såna vloggar skulle jag vilja göra. Varma och glada. Kanske lite humor. Kanske en överhängande mysfaktor nu på hösten.
 
Men när ska man hinna det? Det behövs en heltidsledighet för att hinna allt detta bloggande…
 
Vi får se hur jag löser det. Tills dess får ni iaf njuta av höstfärgerna på denna spontana filmning.
 
Kram på er! ❤
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments