Onödigt vetande om mig

Åh, jag hittade en så skojig svara-på-frågor-lista på Laila Högfeldts blogg som jag bara måste sno (fast jag har modifierat och utökat den lite).
 
Det är ju på något vis ändå ganska underhållande med såna här listor… Älskar själv att läsa såna, då känns det lite som om man lär känna personen! ?
 
 
Foto från den där tiden då jag var svarthårig
 
DIN/DITT FÖRSTA:

Operation: Om att skära lite med kniv i någons rygg och sy igen hålet med tråd räknas som operation så utsattes jag för detta när jag var 12 år. Det var då ett födelsemärke som skars bort. Bedövningen verkade inte helt, men det kittlades mer än det gjorde ont.
Piercing: Öron räknas väl inte? Annars så tog jag 5 hål i mina öron själv när jag var i början av tonåren. Sedan tog jag om dem ordentligt i en frisörsalong när jag var 17. Det ångrar jag – för hålen jag gjorde själv satt bättre än frisörens hål.
Sport: Jag har gått några enstaka hip hop- och showdanskurser back in the days.
Husdjur: Bichon Havanaisen Nicki. Ja, den hunden var minsann ett original för sig, måste jag säga. Han var främlingsfientlig, aggressiv och egensinnig. Bland annat. (Jag ska berätta för er om honom någon gång!)
Semester: Min första riktiga resa gick till Spanien.
Konsert: Kungliga symfonikerna? Ingen aning. Minns inte.

 

JUST NU:

Äter du: Åh, jag har alldeles nyss ätit en alldeles suverän måltid med jordärtskockor, rökt skinkstek och grönpepparsås.
Ska du: Amma. Lillan skriker.
Lyssnar du på: Chopin.
Väntar du på: Att det ska bli en ny dag med ny energi så att jag orkar ta itu med allt som måste göras.
Tittar du på: Jag har nyss tittat på filmen “July 22”. Tragisk.
Gör du: Sitter i sängen och bloggar.
Har på du på dig: Mjukiskläder.

 

DIN FRAMTID:

Barn: Fler barn, absolut!
Giftermål: Ja, vi är ju redan gifta sedan 3 år tillbaka. Det får räcka, jag har inte tänkt gifta om mig.
Karriär: Jag drömmer om att kunna leva som egenföretagare. Kanske kombinera det med mitt nuvarande yrke (socionom).

 

PERSONLIGHET:

Tre bästa egenskaper: Trofast, empatisk och ambitiös.
Tre sämsta egenskaper:
Blyg, överambitiös och kontrollfreak.
Hur du tror att andra uppfattar dig första gången de möter dig: Lugn och tillbakadragen.
Hur du tror att andra uppfattar dig när de har lärt känna dig: Halvgalen, pratglad och påhittig.
Någonting om dig som inte andra vet om: Jag har en liten touch av social fobi och blir väldigt blyg när jag träffar nya människor.
Det största misstaget du har gjort i ditt liv: Att jag inte började satsa på musiken tidigare.

 

VAD DU FÖREDRAR:

Kortare eller längre: Ja, det beror ju på vad det handlar om? Skulle kunna tänka mig att vara 2-3 cm längre.
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage är trevligt. Kanske alldeles extra trevligt då det är ganska svårt att upprätthålla en riktigt snygg mage, både för killar och tjejer. Och alldeles extra svårt för tjejer som har fått barn! ?
Busig eller lydig: Busig, givetvis. Jag gillar galenskaper.

 

HAR DU NÅGONSIN:

Tappat bort glasögon/linser: Ja.
Brutit ett ben: Inte riktigt brutit, nej.
Rymt hemifrån: Javisst. En gång rymde jag hemifrån med en liten picknickpåse och några kompisar och var borta en hel natt ute i skogen. Men sedan blev vi inbjudna till en snäll tant i en stuga som ringde efter våra föräldrar.
Röntgats: Ja, en arm har jag röntgat.
Krossat någons hjärta: Tyvärr, det har hänt några gånger.
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja.
Gråtit när någon dött: Ja, det får man ju hoppas!

 

TROR DU PÅ:

Kärlek vid första ögonkastet: Det beror på vad man lägger i det, men ja. Jag tror att man instinktivt kan känna direkt att någon är speciell och att man får varma känslor i magen av personen. Om det är kärlek vet jag inte. Förälskelse snarare.
Gud: Ja.
Mirakel: Ja.
Aliens: Nej.
Magi: Ja.
Tomten: Nej.
Änglar: Ja
Transformers: Nej.

 

BLANDAT:

Är du kär i någon? I mannen som jag är gift med.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, men allt har sin tid. Just nu är det bäst att vi bor här.
Tycker andra att du är attraktiv? Ja, det finns nog de som kan tycka det.
Dricker du alkohol? Ja.
Vilket schampo använder du? Har inte hittat mitt favoritshampoo än utan testar olika.
Vilken parfym använder du? Dolce & Gabbana.
Vad är du rädd för? Eld och läskiga människor.
Gillar du att tvätta? Nja, det är väl inte det skojigaste som finns.

 

Kram på er från mig och ha en fortsatt fin helg! ❤

 

(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Längta Hem