Fredagkväll och hemgjort portvin

Det är fredagkväll och jag har planterat om mina blommor. Sippat lite på hemgjort portvin. Ljuvligt..! Filosofierat över livet till doften av en puttrande fiskgryta med rosmarin och päron. Nybakt bröd.

Alldeles för trött för att skriva någon längre bloggtext idag. Bara fotar och kvällsdrömmer…

 
 
 
 
 
 
Trevlig helg på er allesammans!
 
Kram, Cristall
 
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Linnea
3 years ago

Snälla, skriv inte pyssel!! Du skapar ….. Jag är "allergisk" mot ordet pyssel. Man skapar, handarbetar, sur, snickrar, gjuter etc.
Hälsningar från Eva Linnea

Cristall
3 years ago
Reply to  Eva Linnea

Haha okej! 😀 Ja, ibland skriver jag pyssel och ibland skriver jag skapa. Beroende på vilket humör jag är! 😉 Är inte allergisk mot ordet pyssel själv. Det låter lite mindre ambitiöst, och ibland är ju inte allt så jätteambitiöst? 🙂 Mvh