Fredagkväll och hemgjort portvin

Det är fredagkväll och jag har planterat om mina blommor. Sippat lite på hemgjort portvin. Ljuvligt..! Filosofierat över livet till doften av en puttrande fiskgryta med rosmarin och päron. Nybakt bröd.

Alldeles för trött för att skriva någon längre bloggtext idag. Bara fotar och kvällsdrömmer…

 
 
 
 
 
 
Trevlig helg på er allesammans!
 
Kram, Cristall
 
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Eva Linnea
Guest

Snälla, skriv inte pyssel!! Du skapar ….. Jag är "allergisk" mot ordet pyssel. Man skapar, handarbetar, sur, snickrar, gjuter etc.
Hälsningar från Eva Linnea

Cristall
Guest

Haha okej! 😀 Ja, ibland skriver jag pyssel och ibland skriver jag skapa. Beroende på vilket humör jag är! 😉 Är inte allergisk mot ordet pyssel själv. Det låter lite mindre ambitiöst, och ibland är ju inte allt så jätteambitiöst? 🙂 Mvh

Stäng meny
Längta Hem