Lite kuriosa – min döda youtubekanal

 
Vet ni vad… Jag satt nyss och läste om Therese Lindgren och hennes youtubekanal. Den startade hon 2013 och idag kan hon leva på den. Ruskigt häftigt!! Vilket hästarbete.
 
Då kom jag att tänka på när jag var en liten plutt… År 2007-2008 lade jag upp lite youtubevideos på när jag klinkade piano på kända låtar. Jag spelade in dem med min förvånansvärt värdelösa digitalkamera. (Ni vet, det som var “the shit” på den tiden!)
 
Kvalitén på bilden var bedrövlig och ljudet likaså. MEN… folk älskade dem!! De älskade mina tarftiga filmklipp. Jag fick så många mail och det var så många som hörde av sig på olika sätt och ville ha tutorials och liknande. Jag låg efter bara tre uppladdade videos på runt 28 000 visningar på varje film. (Många av dem är tyvärr raderade idag.)
 
Så vad gjorde jag med det? Körde vidare och gjorde något vettigt av hela konceptet? Nej då. Rackarns också!! Nä, jag lade bara ner. Jag “orkade inte” spela in fler, så jag lade bara ner hela grejen. Efter typ 8 videos. Hur tänkte jag??
 
Vem vet… om jag hade fortsatt så kanske det hade varit en stor kanal idag? ?
 
Ja, alltså… *harkel* Jag varnade er för kvalitén. Men som underhållning kan ni få ett smakprov på en av filmklippen.

Jag funderar på om jag ska ta upp pianospelandet igen? Och lägga ut ett litet klipp med covers på olika låtar varje fredag till exempel. Lite underhållningsmusik lagom till helgen? Hm.. Vi får se… Jag måste köpa ett piano först i så fall. Hoppas att ni har en fortsatt fin onsdag!

 
Kram, Cristall
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?) 
/div>

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
4 years ago

Men wow! Du är ju otroligt duktig!!! Klart du ska börja spela igen och jag kommer absolut kolla dina videos då?

Cristall
4 years ago
Reply to  Anonymous

😀 Tack snälla!! Ja, det får du så gärna göra! <3