En helt ny stil hos Ikea…

Jag måste blogga om Ikeas lansering av de nya höstnyheterna. Bara för att den är så cool. Så långt ifrån den Ikea vi är vana vid som man bara kan komma! Nu kommer äntligen motreaktionen till den klassiska minimalismen som jag tycker att vi svenskar borde ha tröttnat på vid det här laget! Färger, en explosion av mönster. Drama. Överdådiga dekorationer.
 
Jag älskar deras inspirationsbilder!! Inte för att allt är i min smak, men för att de är så teatriska och excentriska. Och för att de hyllar det personliga i en inredning.
 
Bilderna har dessutom många skojiga detaljer att titta på…
 

Inte den Ikea vi är vana vid, eller hur? Goddag yxskaft liksom.

 
Wow och återigen.. wow!!
 
Jag gillar lite det här konceptet med att blommorna typ växer ur soffan… fast de egentligen är bakom.
 
Den här bilden gör mig bara jätteglad! 😀
 
En tapet eller en klänning? Två eller tre armar? Denna bild är nog helt genialisk. Särskilt gardintofsarna runt midjan.
 
På denna bild ser jag åtminstone fem mönster… Och ändå ser det egentligen inte särskilt konstigt ut!?
 
Det finns väldigt mycket som är skojigt med denna bild. Men fiffigast är nog ändå pionen i det upp-och-nervända vinglaset.
 
Sist men inte minst… Som “gammal” makeup-artist kan jag inte låta bli att le åt påhittet med sminkningarna på dessa två modeller. De fick liksom bara varsin orange skuggning på varsitt ena ögat. Och så ögat som är närmast varandra också. Naaw, så fint… 😉 Tiden rann väl iväg… *ironi* Jag vet hur stressigt det är att jobba som makeup-artist.
 
Dessutom har de gjort en video på en fantastiskt fin dukning som går helt i höstens färger… Färgglatt och blommigt, men i murriga, mjuka, dova, kalla toner. Kolla in den och bli sugna på att duka ni också!
 
 
Kram, Cristall
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?) 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Felicia Beckius
3 years ago

Rätt häftigt faktiskt!!

Cristall
3 years ago

Ja, verkligen! 😀

Jennifer
3 years ago

Mega fräckt, det måste jag erkänna faktiskt 😛