Throwback Thursday – Pieces of my heart

Hej, mina goa läsare! Idag tänkte jag hedra minnet av en gammal ballad som jag skrev år 2012 i samarbete med två musiker/sångare. (Dagen har sprungit iväg åt miljoner olika ärenden som stod på min “att-göra-lista” och bloggtiden rann ut, så jag tänkte att jag kan bidra med en musikvideo istället! Alltid kanske det kan underhålla någon? ?)
 
Den fantastiska sångaren i denna film är en av mina absoluta närmsta vänner och hon är ungefär lika melankolisk som jag, så när vi skapar musik tillsammans är det som att gå från klarhet till klarhet. Vi vet precis vad det är för känsla vi är ute efter och vilka ord och toner som ska bära den… Det blir något helt annat än att skriva låtar på egen hand. När man är två vet man aldrig var man hamnar… och ofta är det just det som måste till för att magi ska skapas… Det är så svindlande.
 
Åh… vad jag saknar tiden när vi satt där på golvet i min lägenhet i Stockholm och sjöng. Snart igen va, Karolina? <3
 
(Obs. varken musik eller text är tillåtet att plagiera! (Något jag tyvärr har varit med om förr.))
 
 
Kram, Cristall
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?) 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments