Världens mest makalösa boningar

Alltså är det någon mer än jag som blir helt knasig av att kolla på “The world’s most extraordinary homes”? (Finns att se på netflix.) Jag blir så fascinerad av alla hus att det blir kortslutning under papiljotterna. Och så gruvsamt sugen på att spika ihop något originellt häpnadsväckande skyffe jag också… Vad nu det skulle vara?? Ett hus som ser ut som en stövel kanske?
 
Men så inser jag varje gång att jag har händerna fulla… (med att renovera mitt egna hem och få dagarna som småbarnsförälder att gå ihop.)
 
 
Kram, Cristall
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
3 years ago

Tittar så gärna på Tiny house, så intressant hur folk bor på liten yta, och så charmigt. Inte mycket och städa heller, haha. Var och en blir lycklig på sitt sätt och det är härligt.
Må så gott/MH Österlen

Cristall
3 years ago
Reply to  MH

Ja men det låter som ett intressant program det också!! Har inte tittat på det, men nu blir jag ju sugen. Väldigt intressant att se hur man kan få ihop ett hem på en liten yta! 🙂