Nu är jag tillbaka igen!

Underbara läsare! Ni få trofasta tappra som fortfarande kikar in här ibland! <3 Jag beklagar av hela mitt hjärta! Det blev inte som jag hade tänkte mig i höstas, helt enkelt. Livet hände, igen. Livet blåste upp till storm och slog undan benen på mig, med alla sina skoningslösa förväntningar och ansvar, så att jag blev tvungen att underkasta mig nuets höga tempo och överge bloggen för ett tag. Jag är trebarnsmamma. Ibland hinns det där som man vill göra vid sidan av, och ibland inte, helt enkelt.

Men jag är inte den som går av för hackor! 😀 Nu är jag tillbaka med förnyad kraft!! Och jag har för avsikt att inte bara stanna, utan till och med bli mer närvarande framöver! Jag har ungefär 359 blogginlägg planerade, hehe… 😀 Och trots att jag har missat att följa upp på nästan 2 år nu så vägrar jag att låta fina minnen falla i glömska, utan tänker gå tillbaka i historien och dokumentera dem, vart och ett, tills jag är ikapp i nutiden. (Eller ja, jag kommer att varva lite med både nya och nygamla inlägg.) Den som står ut med röran får se! Den som vill ha ett tydligt kronologiskt flöde får återkomma om ett halvår då jag bör ha hunnit ikapp mig själv. 😉 Jag skriver egentligen inte för andra, utan för min egen del, för att jag blir glad av att dokumentera vad som sker i tillvaron och för att jag vill kunna gå tillbaka och minnas dagar som gått.

Men livet förändras och nuförtiden hinner jag sällan att montera fram systemkameran och göra sofistikerade högkvalitativa plåtningar. Istället blir det mest att jag filmar vardagen med mobilen och en klackspark! (Det får nog vara så ett tag, tills barnen är äldre och jag har mer tid för egna hobbyprojekt.) Så det kommer att bli mer sånt i bloggen framöver, mer halvtaskiga mobilbilder och skojiga filmer. Jag har blivit med TikTok nu också, så kika jättegärna in där och följ mig!!! 

Här har ni förresten alla kanaler som jag befinner mig på och kommer att befinna mig på framöver:

LIVSSTIL & VARDAG (fokus på familj, kreativitet & kulturliv)

https://www.instagram.com/ziliaving

https://www.facebook.com/ziliaving

https://www.youtube.com/@ZiliaVing

Trots att jag inte längre uppdaterar bloggen så har jag nästan lika många dagliga besökare som för 2 år sedan, så det är ju både rörande och väldigt uppmuntrande! Då resonerar jag som så, att det kan bara bli bättre!! Skam den som ger upp om sina drömmar! 😀

Häromdagen var jag inne på mina gamla bloggar och såg att jag har dagliga besökare där också. Kanske borde jag flytta över alla gamla inlägg därifrån till denna? Så har jag allt samlat och kan locka alla förirrade till rätt och riktig plats. Hmm..

Visste ni förresten att jag har bloggat ända sedan 2006? Det är ju egentligen alldeles vansinnigt! 😀 Hur kan en normalt funtad människa lägga så enormt mycket tid och så många år på något som inte genererar en enda krona tillbaka? Skämt åt sido, det finns annat värde i att blogga än att tjäna pengar. Jag fokuserar på det där andra! 😉 Men jag har bytt blogg vart 8:e år ungefär, av tämligen obegripliga skäl. Kanske för att jag hela tiden känner behov för att vända blad och börja om på nytt med livet? Varje ny blogg är ett resultat av och hjältebevis på varje överlevd livskris. 🙂

De första bloggarna var väldigt inriktade på mode och skönhet och den typen av fåfäng kreativitet. Med åren har mina intressen fördjupats och förfinats emotionellt och mentalt och jag har dragit mig mer ut mot landet och friheten från populärkulturens bojor. (Obs, jag menar inte att klanka ner på fåfänga intressen! Tvärt om, jag är fortfarande hopplöst intresserad av mode och smink och har full förståelse för alla andra som är det också! Jag kommer nog förresten att blogga mer om sånt framöver.) Oavsett och igenom allt så lever kreativiteten kvar och leder min väg som en ståtlig fackla i mörkret!!!

Förutom mina personliga kanaler ovan så har jag också förflyttat min coaching till sociala medier och kommer att börja vara närvarande och producera inspirerande och undervisande material där. Jag har inte berättat så mycket om mitt egna företag här i bloggen, för det är så nytt och det är så mycket som jag har behövt att få struktur på innan jag blottar det för omvärlden. Men jag kommer att dela med mig mer av detta framöver!

RELATIONSCOACHING

https://www.instagram.com/liliasiljeving

https://www.facebook.com/LiliaSiljevingCoach

https://www.youtube.com/@LiliaSiljeving

Jag finns också på Twitter (förlåt Elon Musk, jag menar X!), Pinterest, LinkedIn och Lemon8, men jag kan inte rada upp alla länkar här. Det blir för rörigt och överväldigande, tänker jag.

Följ mig gärna på både mina personliga och professionella kanaler, så ses vi på fler platser i framtiden!! 🙂 (Och om du har trubbel i din relation så vet du var du kan höra av dig! Kika in på min facebook eller Instagram så hittar du länkar till var man kan boka en session. Eller hör av dig direkt.)

Ta hand om er, så ses vi här i bloggen igen imorgon… Puss och kram!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments