Länkkärlek – Mellan raderna (om tankar, relationer och familjeliv)

  • Inläggskategori:Familjeliv
Idag vill jag dela med mig av ett bloggtips. I vimlet och sorlet av alla tusentals bloggar som finns idag är det svårt att hitta de där som har “det lilla extra”. De som håller hög klass, som är genuina och välskrivna och på riktigt har något att ge och säga! De som verkligen är värda att lyftas fram i ljuset och hittas av fler människor.
 
Ibland kommer jag över sådana bloggar. Lite här och var. Ibland känner jag att jag bara måste tipsa vidare om dessa! Idag är en sådan dag.
 
 
 
Helena är författare och har gett ut några böcker. Det märks. Hon skriver närvarande, underhållande, omedelbart och knivskarpt – så att det går rakt in i läsaren. Bloggen är full av intressanta reflektioner, om allt mellan himmel och jord ur en småbarnsmors perspektiv, som berör och får en att tänka till, inse alltmöjligt om sig själv eller bara bli full i skratt av igenkänningsfaktor. Helena sätter ord på sånt som de flesta andra misslyckas med – eller inte törs beröra. Hon sätter ord på mycket som också snurrar i min egen hjärna och därför tycker jag extra mycket om att läsa denna blogg!
 
Kika gärna in! Och gör det till en vana. ?
 
Kram från mig!
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Helena - Mellan raderna

Alltså TACK du underbara!!! <3 Jag har varit så stressad att jag inte kollat in din blogg på ett par dagar, så det kom som en riktigt trevlig överraskning nu! Så fint skrivet av dig, blev superglad, tack för att du gjorde min dag!! <3 <3 <3

Zilia Ving
2 years ago

Så lite så!! 😀 <3 <3

Viktor
2 years ago

Vad kul med ett tips! Otroligt fint att uppmärksamma! 🙂

Zilia Ving
2 years ago
Reply to  Viktor

Tack! 🙂 Kul att du också bloggar! Ska kika in på den!

Therese
2 years ago

Fin av dig att uppmärksamma oss andra om bloggar =)

Zilia Ving
2 years ago
Reply to  Therese

<3 🙂

Maria
2 years ago

Härligt att uppmuntra andras bloggar ❤️

Jessica
2 years ago

Åh vad snällt gjort av dig att uppmärksamma andras bloggar ❤

Julia
2 years ago

Tack för tipset ?

Zilia Ving
2 years ago
Reply to  Julia

Vsg 🙂

Sara
2 years ago

Tack för tipset. Ska kika in där så snart jag har uppdaterat min egen blogg och hamnat i fas med mina två små, för dagen, alldeles för energiska knasbollar till barn.