Länkkärlek – Mellan raderna (om tankar, relationer och familjeliv)

Idag vill jag dela med mig av ett bloggtips. I vimlet och sorlet av alla tusentals bloggar som finns idag är det svårt att hitta de där som har “det lilla extra”. De som håller hög klass, som är genuina och välskrivna och på riktigt har något att ge och säga! De som verkligen är värda att lyftas fram i ljuset och hittas av fler människor.
 
Ibland kommer jag över sådana bloggar. Lite här och var. Ibland känner jag att jag bara måste tipsa vidare om dessa! Idag är en sådan dag.
 
 
 
Helena är författare och har gett ut några böcker. Det märks. Hon skriver närvarande, underhållande, omedelbart och knivskarpt – så att det går rakt in i läsaren. Bloggen är full av intressanta reflektioner, om allt mellan himmel och jord ur en småbarnsmors perspektiv, som berör och får en att tänka till, inse alltmöjligt om sig själv eller bara bli full i skratt av igenkänningsfaktor. Helena sätter ord på sånt som de flesta andra misslyckas med – eller inte törs beröra. Hon sätter ord på mycket som också snurrar i min egen hjärna och därför tycker jag extra mycket om att läsa denna blogg!
 
Kika gärna in! Och gör det till en vana. ?
 
Kram från mig!
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Maria
Guest

Härligt att uppmuntra andras bloggar ❤️

Jessica
Guest

Åh vad snällt gjort av dig att uppmärksamma andras bloggar ❤

Therese
Guest

Fin av dig att uppmärksamma oss andra om bloggar =)

Zilia Ving
Guest

<3 🙂

Sara
Guest

Tack för tipset. Ska kika in där så snart jag har uppdaterat min egen blogg och hamnat i fas med mina två små, för dagen, alldeles för energiska knasbollar till barn.

Viktor
Guest

Vad kul med ett tips! Otroligt fint att uppmärksamma! 🙂

Zilia Ving
Guest

Tack! 🙂 Kul att du också bloggar! Ska kika in på den!

Julia
Guest

Tack för tipset ?

Zilia Ving
Guest

Vsg 🙂

Helena - Mellan raderna
Guest

Alltså TACK du underbara!!! <3 Jag har varit så stressad att jag inte kollat in din blogg på ett par dagar, så det kom som en riktigt trevlig överraskning nu! Så fint skrivet av dig, blev superglad, tack för att du gjorde min dag!! <3 <3 <3

Zilia Ving
Guest

Så lite så!! 😀 <3 <3

Stäng meny
Längta Hem