Snart kommer nya blogginlägg…

Vi köpte en maffig NAS förrförra året som skulle kunna rymma alla mina (och Daniels) kopiösa mängder bilder! Men den har krånglat och varit så långsam. Så i Juli köpte vi en ny som ska ha bättre kapacitet och vara snabbare. Men för att få över alla filerna har Daniel behövt föra över dom till något slags moln (jag kan inte sånt här, hehe…) för att sedan föra över dem tillbaka till den nya nasen. Och DET har varit ett projekt som vi påbörjade i somras och som blev färdig först igår!!!

Uppenbarligen har jag haft en massa filer med långa namn och videofiler som inte har kunnat föras över korrekt så vi har tragglat och tragglat och varit tvugna att göra om processen flera gånger och eftersom jag har så många filer så har varje överladdning tagit flera dagar, till och med veckor i början…

Så det har varit en lång och plågsam process helt enkelt. Och under den tiden har jag inte haft tillgång till alla mina bilder. DÄRFÖR har bloggen fått ligga i dvala.

Jag kommer att börja pumpa ut nya inlägg inom några dagar och göra mitt bästa för att hinna ikapp nuet igen! 🙂 Det är inte så många som läser här så jag gör det mest för min egen skull, men jag tycker att det är kul att minnas särskilda händelser och blogga om dom så att man kan gå tillbaka om 70 år och läsa.

Ta hand om er så möts vi här strax igen!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Läs hela inlägget av Längta Hem här –> Snart kommer nya blogginlägg… […]

Hannas krypin

Kikar in en sväng och ser att det är fortsatt bloggpaus här. Gillar dina inlägg så hoppas du snart kommer tillbaka. Låter struligt med bilderna, hoppas att det projektet är klart nu. Önskar dig en fin vecka.

Emma

Saknar också dina inlägg, hoppas att du har lust att komma tillbaka när du fått ordning på bilderna 🙂