Blessed with this heartbreaker

Mycket har hänt sedan sist. Det tveklöst största är att jag har blivit mamma till denna lilla prinsessa! Hon är förstås heeelt ljuvlig…!!
 
 Trygg i pappas famn…
 
Hon föddes i lördags efter igångsättning och 15 plågsamma timmar på förlossningen. Därefter fick vi stanna ytterligare 1,5 dygn på BB innan vi fick åka hem.
 
 
Det berömda gratuleringsfikat…
 
 
Båda mina hjärtan har slocknat i BB-sängen.
 
 
Storebror är så stolt att han håller på att spricka…
 
Nu har vi ägnat några lugna dagar åt vila och mys, själva och med familj och vänner. Och jag och D har nypt oss i armarna ett par två, tre, sextio dussin gånger! Vad annat kan man göra? ?
 
Kram Cristall
 
 
 
 
 
 
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah

Grattis 🙂

[…] Jag fällde några tårar igår över tiden som rusar. Min lilla prinsessa som nu fyller 1 år. Jag vill inte att hon ska bli större. Jag vill att hon ska vara min lilla bebis i all evighet. Vemod. Minns ni att jag startade bloggen precis när hon föddes? […]

[…] utan föredrar att ge en privat, kort och koncis uppdatering. (Ungefär på denna nivå! Celinas födelse.) Mycket på grund av att mina upplevelser inte har varit särskilt upplyftande och inspirerande […]