Höstfint på ytterdörren

Café cosy de samedi, je vous souhaite un week end plaisible et au chaud:) ☕️
 
Det gäller att göra det mesta av varje årstid för att kunna njuta av varje dag och tid som går. Jag som äääälskar sommaren och värmen har annars lätt för att tänka att jag nu bara måste fokusera på att “överleva” vintern tills våren kommer igen, då jag kan börja leva på riktigt igen. Så vill jag inte tänka. Eftersom hälften av mitt liv kommer att levas under vinterhalvårets mörker och kyla så måste jag lära mig att tycka om det. Varje månad har sin charm, om man lär sig att plocka fram och uppskatta den.
 
Hösten med sina röda löv och tända ljus. En brasa i kaminen, en filt på benen och bok i handen. Trevliga middagar med vänner och mys med familjen. Äppelpajer och viltgrytor med lingon. Och inte minst höstpromenaderna under skogens gyllene kronor och i dess brinnande salar… Det är väl inte fy skam med hösten ändå! 🙂 Och sist, men inte minst – höstpysslet!!
 
Jag har inte gjort någon höstkrans åt vår ytterdörr än, men ser fram emot att göra en! Har just suttit och lapat inspiration från pinterest. Varsågod, här får ni en skopa innerlig och läkande höstmagi! Hoppas att det värmer och muntrar upp er lika mycket som det gör mig.
 
This gorgeous fall arrangement features a 12"x12" reclaimed wooden box with sunset orange pipberries and rusty tin stars. In the center of this arrangement is a 16" rustic lantern with a timer candle.
 
Autumn Home
 
 
CottonStem.com fall farmhouse table decor on a budget
 
Så vackert, på inglasad balkong kanske? Eller vid fönstret i sovrummet? Älskar den iden!
 
Осенние посиделки у костра. #осень #autumn
 
 
15036286_743016615845884_1661684616858365938_n.jpg (JPEG εικόνα, 532 × 810 εικονοστοιχεία) - Σε κλίμακα (74%)
 
Vad tycker ni mest om med hösten?
 
Kram, Cristall
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?) 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Netti Starby

Hösten är verkligen mysig och vilka vackra bilder! 😀 Kramis

Cristall

Tack snälla! <3 Ja, visst är hösten fantastisk!

Anonymous

Jag gillar verkligen hösten. Det är mysigt att sitta inne med tända ljus, dricka te och sticka. Det är även härligt att gå skogspromenader och se alla vackra höstfärger i träden.