Ett enkelt ansiktslyft!

De senaste helgerna har Daniel ägnat sig åt att piffa upp vardagsrummet. På minsta möjliga budget. Väggarna har målats vita, fönsterbrädorna svarta, nya lister har satts upp, och golvet har slipats och vaxats med askgrå färg. En enkel, men effektiv makeover.

Eftersom vi avser att flytta härifrån om ett par år så försöker vi snygga till huset på ett så neutralt sätt som möjligt, så att det blir säljbart.

Kap- och gersåg.

Att slipa golvet för hand tog ungefär 2 hela dagar och det var ett slitsamt jobb. Daniel, stackarn, hade underliga skakningar i armarna långt efteråt, haha.

Väldigt skojiga element finns i detta hus!

Eftersom detta är vårt största rum så har vi fått pressa in alla möblerna härifrån in i andra rum, lekrummet och köket. Inte superpraktiskt må jag säga… Det har varit svårt att ta sig fram i övriga utrymmen och vi har fått göra som gångar mellan möblerna för att kunna röra oss. Inte en idealisk levnadssituation när man har två små barn. Usch, jag längtar tills allt är åter på rätt plats!

Och så givetvis nya lister. De gamla var fruktansvärt fula.

Vi har inte fått alla möbler och inredningen på plats ännu, men när rummet ser beboeligt ut igen ska jag visa före och efterbilder! 🙂

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josephine

På fotografierna är golvet fortfarande brunt? Vi slipade ekparkett-golvet i vardagsrummet för massor med år sedan och det var ett göra! Som tur(?) var är det ett stort vardagsrum i två delar så alla möbler kunde placeras i ena delen medan vi gjorde klart den andra delen. Vart tänker ni flytta? Jag trodde detta var ett ställe ni skulle stanna på med utbyggnadsplanerna av huset?

emblas.se

Vad kul med lite uppfräschning så här på vårkanten! <3 Och vitt är verkligen en väldigt tacksam färg 😀

Josephine

ursäkta men snälla, du måste absolut kolla detta! Från 08:40 >> https://youtu.be/zQIllx7OVCw det mesta känner du säkert igen, men så inspirerande! <3 <3

[…] Läs hela inlägget av Längta Hem här –> Ett enkelt ansiktslyft! […]