Mest bedårande lilla utstyrsel jag sett

Men alltså jag har nyss budat hem den mest bedårande lilla babyutstyrseln någonsin!!! Har ni sett något mer förtjusande? 😀

Jag är så lycklig att magen skvalpar. Outfiten är för liten för Celina, men vad gör det? Jag kommer nog ändå inte våga ha den som något annat än en stolthet och prydnad. Jag kan sitta och bara titta på den… hänga den där på väggen och bara titta, titta…… som det fån jag är… haha..

Jag har ofta funderat över hur gulligt det vore om det fanns mer babykläder som liknar de man hade förr. Vi har ju välkända newbie som är vintageinspirerade och som har slagit stort, men jag saknar de förtjusande hättorna som töserna hade för 100 år sedan. Låt oss influeras av det modet, tycker jag! Haha.. Men så är ju jag också ganska vintage-stollig. =)

Vad tycker ni om babykläder? Hur ska de se ut och vara? 😀

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
emblas.se

Åh vad söt!!
Jag fick lite Lilla huset på prärien-vibbar..? 😀

Johanna Ene

När jag såg denna skrud tänkte jag direkt att du skulle erbjuda fotografering av människors barn med denna på! Babykläder, oj oj! Innan det någonsin var aktuellt med barn för mig var jag helt säker på att jag skulle överösa dem i gulliga hello kitty-utstyrslar, gärna med små öron och annat vansinnigt gulligt. När jag väl fick barn var jag visserligen förtjust i alla mössor och luvor med öron på, men utöver det fick jag ett helt annat tänk. Prio på praktiskt, både för mig och barnet. Naturmaterial som är snällt mot huden. Hade också hunnit få tankar kring hur… Read more »