Jag ska avslöja en hemlighet…

Blåser upp en ännu ej så tydlig mage.

Våra underverk (barn) är nu 2,5 och 4 år. Hemmet och tillvaron är ett obehärskat jippo varje dag och vi känner oss fullt redo för ännu mer kaos och brist på kontroll! 😉 Man kan väl inte få nog av det goda i livet? Stoj, stök, kladd och glada barnröster. <3

Jag har mått absolut pyton dessa första 4 månader, varit så trött att jag nästan har dragit mig framåt krypandes och illamåendet har slagit till med hänsynslös kraft varje förbaskade morgon. I övrigt mår jag prima! Kroppen känner sig fortfarande stark och smidig. Psyket är labilt.. haha… Vissa dagar skrattar jag och andra gråter jag. Men ja, det är väl som vanligt. 😉

Hur mår era själar och kroppar?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin

Åh vad kul att se en till bebismage, min egen i v25 är liiite större.

Elin

Älskar det, kan tycka det är spännande att vänta och även se hur kroppen tacklar förändringarna. Sen hade det varit skönt att slippa oroa sig för corona mitt i allt. Hoppas du får må bättre sista tiden nu 😊

Emblas

Whaat! Vad kul, stort grattis!! <3

Veronica (Pepsi)

Grattis vad roligt 😀 Stoooor grattiskraaaaaaam <3

Mellan raderna

Åh men grattis!!! Så spännande! <3 Ska bli roligt att följa! Vi fick förresten en dotter i somras, så det har hänt lite grejer på min front också 😉