Kopparbröllop i trädgården

Några av våra vänner firade kopparbröllop och bjöd in oss till fest i deras trädgård. Dom har alltså varit gifta i 12,5 år! Storslaget och bra jobbat!!! Det är väl ändå inte det enklaste att stå ut med en annan person så nära inpå sig i 12 år.. 😀 Vi människor är ju knepiga att leva med. (Eller ska jag bara tala för mig själv? 🙂 )

Det bjöds på gåbord med alltmöjligt gott. Och därefter fika och tårta och senare pinnbröd m.m. som grillades över eld. Så hunger behövde man åtminstone inte lida av under den dagen!!

Det var många på plats.. säkert 30-40 människor tror jag. Vi kände bara en bråkdel, men det gick ju bra det också. Så trevligt att lära känna nya människor! (Även om jag ju har insett att jag är en introvert. Det har tagit mig år att komma fram till detta eftersom jag också har extroverta drag vilket förvirrar mig. Jag är intresserad av människor och får energi av att umgås i mindre grupper, men håller mig gärna för mig själv och undviker större sammanhang. Skum kombination? Någon som känner igen sig?)

Hälften av pinnbröden var matiga med bacon och andra hälften var sockrad. Här kan ni hitta recept: https://receptfavoriter.se/recept/pinnbroed.html.

Förutom mat, fika och grillning roade vi oss också med sång, lekar och stafetter på trädgårdens baksida.

Eliah och Celina grillade marshmallows över en eldkorg. Säkrast så!

Celina och Eliah bekantar sig med övriga barn. Våra vänner L& H har fyra och dom två yngsta är någotsånär i jämn ålder med Eliah & Celina.

Lisa har en superfin köksträdgårdshörna!

Ljuvligt.. alldeles… ljuvligt!! Tack för en superfin dag.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments