Vi besöker min syster i Danmark

En tillbakablick från en gången tid. Här sitter jag och gosar med Angeline som bara var ett halvt år. Det var den där gången när vi var i Danmark och besökte min storasysters familj.

Dag 1 – klätterpark!

Vi stannade i tre dagar och invigde besöket med en dagsutflykt till okänd klätterpark på okänd plats. (Jag är inte en hejare på att komma ihåg namn och platser, nej.) Någonstans utanför Hilleröd om jag minns rätt.

Eliah och Celina med kusinen emellan.
Kusin ledde Celina snällt över stock och sten.
Jag älskar den här skruvlocken i pannan!! Men den klippte hon av två veckor efter besöket och så såg vi aldrig till den igen.

Jag lyckades knappt fånga Eliah på bild denna dag. Antingen hängde han och dinglade i något rep dit inte min kamera nådde eller så rusade han över stockar och jag hann oavsett inte med i svängarna.

När vi vuxna hade tömt våra sista energidepåer (vilket skedde skrämmande fort!) kunde vi pusta ut på den fina lilla grillplatsen som var lokaliserad i parkens mitt.

Där kunde vi grilla och äta och preppa barnen med omvårdnad och ny energi!

Sedan bar det av hemåt, tillbaka till min syster och hennes mans hus.

Dag 2 – slottspark!

Dagen efter spatserade vi runt i Frederiksborgs slottspark utanför Hilleröd. Jag antar att man skulle kunna säga att dag ett var mer till barnens förtjusning och dag två mer till oss vuxnas. För här var det dundervackert att vara!

Jag har alltid drömt om en egen barockträdgård. Stiligt, rakt, kurvigt, överskådligt och alltid symetriskt. Det är något behagligt med hela konceptet och konstformen! Men vi får se hur många år det tar innan jag förverkligar den drömmen.

Underligt nog fotade jag aldrig själva slottet. Men däremot fotade jag en av dom tillhörande slottsbyggnaden – det lilla kungliga badhuset! Tänk vad coolt det hade varit att bo här inne…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Läs hela inlägget av Längta Hem här –> På Dansk mark med min systers familj […]