VI MÅSTE PRATA OM PORR, FÖR VÅRA BARNS SKULL

Jag vill ta upp något annorlunda idag. Jag läste just följande länk från unizon och den är så viktig att dela med sig av att jag tänker göra det på min blogg. För våra barns skull måste vi ta ansvar att prata om den skrämmande utveckling som har skett i vårt samhälle när det kommer till sex och porr.

https://www.expressen.se/debatt/ordet-strypsex-borde–inte-ens-finnas-i-spraket/

“Hur har vi hamnat här? Hur har unga killar och män – som sedan förskolan fått lära sig om stopp min kropp och att man inte får slåss – fått idén att strypa tjejer och kvinnor som de bryr sig om? Och hur kommer det sig att det är just killar som ska strypa tjejer?”

Vi måste diskutera allt våld mot kvinnor som uppmuntras och normaliseras i porr.

Vi lever i ett land som förespråkar jämnställdhet mellan män och kvinnor, men ändå är det ingen som sätter stopp för att BARN och unga matas med fri tillgång till kopiösa mängder av aggressiv porr där tjejer blir kränkta och brutaliserade. Vi måste sluta blunda för vilket stort problem detta är! Den porr vi har idag är direkt traumatiserande och får förödande konsekvenser för samhället. Hur kunde vi hamna här? Hur kan detta ens vara lagligt??? 😱

DELA OCH TA ANSVAR FÖR ATT PRATA OM DETTA! 🔥 VÅRA BARN ÄR BEROENDE AV ATT VI AGERAR. 💔

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments