Badrumspill och lågt blodtryck

Oj, vad vi har kämpat. Igår var vi iväg och köpte golvet till det blivande sovrummet uppe. Det blev ett varmt askgrått ek-laminatgolv. Vi tog också några svängom i trädgården och en skogsrunda. Vädret var ju minst sagt inte att klaga på!! ?
 
Relaterad bild
 
BASIC Suelo laminado GRIS AC5
Inspirationsbild från pinterest
 
Idag har vi planerat hur vi ska få ihop duschen, var stenpelaren ska sitta och hur vi ska konstruera “det flygande golvet” för att det ska bli ett “flygande golv”. Det kommer bli så ballt att folk kommer att tappa hakorna och stå och gapa som övergivna fågelholkar när det är färdigt!! Jag är sååå spänd på resultatet och att visa det här i bloggen. 🙂 Hoppas att det blir som vi har tänkt oss och inte något rena rama jippo. ?

Daniel har även hunnit med att stångas med avloppsrören och sätta reglar för vattnet. Och jag har packat mina väskor inför en kommande helgtripp och balanserat småttingarna på varsin höft. Ungefär. Den äldsta kan visserligen gå sedan lång tid tillbaka, men hans armar och ben är överallt och under bara några minuter hinner han utan problem, enkelt och ledigt, slita öronen av flertalet krukväxter och borsta tänderna på vovven. Och det är inte alltid han prickar rätt heller. Egentligen är det mest pälsen som får sig en frisering, både fram och bak. Usch. Men livet går vidare. Jag försöker stoppa honom från att utföra större olyckor och amma tösen med andra näven. ?

 
Jag har även haft lågt blodtryck hela dagen idag (vet inte varför?) så jag har känt mig vinglig och pratat osammanhängande hela dagen. Inte har det väl varit så illa riktigt, men så har det känts iaf. Hantverkarna ska komma hit nästa vecka och trixa med elen och då måste vi ha blivit färdiga med en hel del jobb i badrummet, så nu e ‘re brått! 
 
Imorgon åker jag och barnen iväg och hälsar på en väninna och hennes skatter i närliggande åldrar som mina. Ett trevligt och välkomnande avbrott i renoveringsvardagen.
 
Massor av kramar till er!
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments