Nya prylar till kameran

I morse packade jag upp och testade några nya favoritprylar! Ett batterigrepp med flera nya batterier, en fjärrkontroll så att jag kan fota mej själv på avstånd (om det nu nödvändigtvis ska göras någon gång) och en kortläsare.

Batterigrepp, kortläsare, fjärrkontroll.

Några nya magiska objektiv, reflexskärmar och en och annan rejäl studioblixt så har jag nog snart mitt lyckokit! För all framtida fotokonstskapande! Åå, vad jag längtar efter den dagen… När hela styrkan är samlad.

Vi har snö så det räcker och blir över här nu. Det går mig upp till knäna. Har ni andra också det?

Kram!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Trollkatt

Vad kul med nya teknikprylar! Själv har jag nyss beställt en fjärrkontroll till min iphone ;-D haha, tänker att det får duga helt enkelt. Jag behöver bli duktigare på egna foton till min blogg, både random och selfies, glömmer jämt bort att fota.
En del snö i Östersund, vitt, vackert och mysigt….men jag längtar ändå efter solljus och vår nu :).