Nya prylar till kameran

I morse packade jag upp och testade några nya favoritprylar! Ett batterigrepp med flera nya batterier, en fjärrkontroll så att jag kan fota mej själv på avstånd (om det nu nödvändigtvis ska göras någon gång) och en kortläsare.

Batterigrepp, kortläsare, fjärrkontroll.

Några nya magiska objektiv, reflexskärmar och en och annan rejäl studioblixt så har jag nog snart mitt lyckokit! För all framtida fotokonstskapande! Åå, vad jag längtar efter den dagen… När hela styrkan är samlad.

Vi har snö så det räcker och blir över här nu. Det går mig upp till knäna. Har ni andra också det?

Kram!

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Zilia VingTrollkatt Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Trollkatt
Guest

Vad kul med nya teknikprylar! Själv har jag nyss beställt en fjärrkontroll till min iphone ;-D haha, tänker att det får duga helt enkelt. Jag behöver bli duktigare på egna foton till min blogg, både random och selfies, glömmer jämt bort att fota.
En del snö i Östersund, vitt, vackert och mysigt….men jag längtar ändå efter solljus och vår nu :).

Stäng meny
Längta Hem