Påskbilder som pirrar och inspirerar till nytt

Jag sitter här och försöker planera årets påskfirande. Jag älskar påsken, eftersom den för mig är ingången till den riktiga vårkänslan. När påsken kommer, då har våren officiellt landat. Då flyttar naturen in i huset och fyller vardagen med färg. (Jag som vanligtvis vill hålla hemmet väldigt barsmakat på färg brukar sväva ut ordentligt under påsken och dekorera huset med läckra skära pasteller. Rosa, grönt, gult, ljusblått. Underbart!!)

I år tänker jag göra en massa mysigt påskigt och vårigt pyssel med barnen. Jag vill ta ut svängarna riktigt ordentligt och slå på stora trumman vad gäller inredning!!! Och här följer massor av fina inspirationsdekorationer till hemmet. Alla bilder är från pinterest!

Följ förresten gärna mitt pinterestkonto! Det är alldeles fullsmockat med bilder inom typ.. öhh.. ja.. allt!! Hemmet, familjen, inredning, kläder m.m. 🙂

Man blir glad av påsk. Man vill sjunga och dansa ut genom dörren och omfamna träd och buskar! Man vill riva döda löv åt sidan och upptäcka massor av nya snödroppar. Man vill planera sitt nya liv. Lite så.

Eller hur känner ni? 🙂

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments