Nu har jag hittat nytt läckert pynt till Påsken!!

Häromdagen vara jag iväg och handlade inför påsken. Jag älskar att handla på Rångedala inför högtider, för de har alltid så mycket fint pynt just i min smak. Sådär mysigt, rustikt och jordnära som jag vill ha det.

Jag gillar de här korgarna så mycket!!

Jag har länge varit på jakt (i tanken) efter nya krukor till våra enorma blommor här hemma, för de krukor som de står i just nu är bara några trista modeller som vi hittade uppe på vinden. Men inte förrän nu har jag tagit mig i öran och sett till att få det gjort.

Och dessa gråa läckra!!! Jag köpte med mig en.

Ett par såna där korgar och en sån här grå bumbling ovan fick jag med mig hem. Underbara allihopa!!

Här syns en del av sakerna; korgar, innekrukor, ytterkrukor och konstväxter, som fick följa med hem och nu står och trängs inne i pannrummet.
Så fina lyktor! Men jag köpte ingen. Budjeten räckte inte till.

Men det var inte lätt att hitta påskpynt tyckte jag och det slutade med att jag åkte hem och istället beställde en order online från Sakligheter och Rum att älska, två underbara små webbutiker!!!

Jag håller packar upp min kaninljusstake!! <3 Underbar!!!

Jag slängde iväg en gedigen order. För i år ska påsken verkligen in i huset!! Jag köpte en massa fina kaninpjäser i barockstil, med prästkragar och rockar och gulddetaljer. Alltså jag blir så kär… =) Och så köpte jag en del trä-prydnader att sätta upp på väggen, en ny vintage väggljusstake, massor av murgröna att dekorera påskdukningen med och skålar som ser ut som krossade ägg. Den här kaninljusstaken ovan är helt sagolik och ni kan hitta den här!

Jag köpte också en stor vit fågel, typ 4 dm hög. Vacker som en saga, med guldkam på huvudet. Men jag har inte packat upp den än så den kan jag inte visa!

Alla nya inköp från webshopperna “Sakligheter” och “Rum att älska”

Barnen älskar att öppna paket med mig och se vad som har handlats. Det är som julafton varje gång, haha! 😀 Efter uppackningen roade vi oss med att plantera ihop ett påskigt blomsterarrangemang med Kalanchoe-blommor i en av mina favoritkrukor, den där med de vackra öronen!

Barnen och jag arrangerar blommorna.

Men nu ska ni få se två till nya underbara inköp!!!! DETTA soffbord och sen krukan som står på den. Oh my… Alltså det här bordet……. och den här flammiga krukan… i brunt och mörkgrönt och guld…… *hjärtögon-smiley*

Vårt underbara nya soffbord och den underbara nya krukan!

Nu är det dags för städning! Vi har har målat om vårt bord och barnens stolar och har köpt nya stolar. Jag får visa det en annan dag. Ha en superfin helg allihop! <3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Läs hela inlägget av Längta Hem här –> Nu har jag hittat nytt fint pynt till Påsken!! […]

Emmaline

Åh vilket underbart påskpynt du hittat. <3
Här ligger mina piprensar-kycklingar i lä hahah!