Underbara små liv

Jag hade tänkt ägna största delen av dagen åt bloggning och lite sociala medier-jobb, men gissa vad största delen av dagen istället gick åt!? :O Jo, jag ska berätta det för er! Den gick åt till att svara på mail efter mail, sms efter sms och telefonsamtal som inte ville sluta ringa…

Eftersom jag bloggade så lite i april så hann jag bara berätta knappt hälften av allt som har hänt här på gården på sistone. En stor sak har jag glömt att nämna är att vi har blivit med kattungar! <3

Låt mig presentera mina tre skyddslingar; Pinocchio, Frost och Askungen.

Denna vackra gentleman kallar jag för Pinocchio!
Frost! <3
Och lilla underbara, söta Askungen.

3 underbara små liv som springer runt här, gnyr, tultar runt och ställer till med akuta kärleksattacker och oreda. 🙂

Det var inte planerat och kattmamman går på p-piller, men vi får tänka att ingen olycka inte också för något gott med sig. Jag är tokförälskad.

Nu är det dags för mig att hitta hem åt dem och det är minsann ett detektivarbete. Rätt underverk till rätt familj.

Idag lade jag ut annonsen på blocket. Och sedan dess har mailen och telefonen gått varm…. Det är HELT GALET vilket gensvar. Folk är som helt tokiga i kattungarna. Vi har över 70 intressenter. Och nog kan jag väl förstå dem på sätt och vis, för kattungarna är ju så söta så att man nästan dör sötdöden när man tittar på dem.

Jag slängde ihop en liten kort filmsnutt inför annonsen!

Daniel vill gärna behålla en, men jag tycker att det blir för mycket med småttingarna och hunden och allt. Det har tagit ganska mycket tid och energi att skydda dessa små liv från leksaker och olyckor sedan de föddes, och det är mycket att tänka på när man föder upp kattungar. Vikt, rätt foder, miljöträning etc. etc.

Men så klart kommer jag att gråta blod när det är dags för dem att lämna oss. Jag är så blödig när det kommer till djur. Jag hade helst velat behålla allihop. Och fler därtill.

Kram på er och hoppas att ni får en fin helg!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra Sjöqvist

Åååå de är ljuvliga!!!! Så söta så jag får dåndimpen!!! Jag blir dessutom så lycklig när jag läser annonsen och ser det du skriver här. Det märks så väl att ni älskar djur och är fulla av omsorg, kärlek och ansvar. Ni tar betalt för kattungarna också, heder åt er!! Jag har så ont av när kattungar mer eller mindre lättvindigt skänks bort som om de inte vore värda någonting. Jag älskar djur, galet mycket. Vi har en underbar kattkille, Yoggi, som blir 10 år i oktober. Vi älskar honom som om han vore vårt lilla barn <3 Djur är… Read more »

Mellan raderna

Förstår att du får många sökande när du har så fina kattungar och dessutom tar dig tiden att ta så vackra bilder och en video o allt <3 Älskade låten i videon förresten, letade upp den och la till den på min spotify playlist nu! Haha <3

Lillan Kind

Men åh vilka små underbara liv!!? Jag smälter!!! Jag har funderat ganska länge på att skaffa katt igen, för jag älskar att ha husdjur att gulla med!❤️ Men än så länge nöjer jag mig med hästarna, så får vi se hur det blir med tillökning på gården efter sommaren?

Men åh så underbara! Älskar namnen ni valt. Jag önskar så att vi kunde ha katt men med både astma och pälsdjursallergi har vi ingen möjlighet att ha det. Jag hoppas verkligen att ni hittar rätt ägare till kattungarna.

Josephine

Det kan jag absolut tänka mig, såå fina! Jag hoppas att de kommer till bra och stabila hem. 🙂

Josephine

Förresten – har ni chippat mamman? ungarna kanske fortfarande är för små, men om en katt är chippad blir det så mycket enklare att hitta ägarna om den kommer bort.

Ann-Louise Paulsson

Åh vilka ljuvligt söta små kattungar! Jag förstår att det är många som är intresserade. Vår katt avskyr andra katter, vilket kanske är tur för annars skulle jag haft lägenheten full med katter och kattungar. 🙂