Närmsta månaden är ett kaos av spännande planer

Inspiration
 
Jag var borta hela dagen igår och däckade på stumpen när jag kom hem. Sliten efter X veckor med dålig sömn. Det är ju inte direkt så att man får sömn i överflöd med en 3-månadersbebis… Så jag beklagar att det inte blev något blogginlägg då. Annars brukar jag försöka skriva blogginläggen på kvällen så att det finns ute på morgonen.
 
Men nu väntar massor av roligt arbete. ? På fredag reser jag bort med barnen (för att maken ska kunna vara hemma och jobba på ostört med renoveringen som brådskar) och tills dess ska vi ha packat och städat och tvättat och hunnit med en hel del i (det kommande) badrummet. Dessutom har jag valt ut mitt allra första bloggsamarbete (Yippi!! Bomber och granater!!) som är alldeles mitt i prick för mig och min blogg och som har med renoveringen att göra, så det måste jag också jobba på med för att kunna leverera ett resultat om någon vecka. Jag har också lite andra planer på gång! Livet är bra mycket spännande… ??
 
Idag tänkte jag dela med mig av ett magiskt recept på rosenkvitten-marmelad som vi gjorde häromdagen! (Eller om man vill göra det till sylt, så går det också bra.) Jag ska bara ta mig i kragen och fota marmeladen så att jag kan visa er den!
 
Återkommer! Kram! ?
 
(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. ?)  
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments