Helgen och bortglömda bilder

I helgen kommer de lyckliga blivande ägarna till kattungarna för ett besök. Spännande att se hur kattungarna reagerar på främmande! 😀 De är minsann en handfull nu. Nästan hela dagarna går åt för mig till att hålla koll på de små liven i kombination med två små barn och en liten hund. Ni kan ju tänka er… haha… Alla jagar varandra liksom. Välter ut vattenskålar och slukar varandras mat. Slåss och fightas. Fastnar med klorna i filtar och välter blomkrukor. Kattungarna ska ha en särskild mat, mamman som ger di ska ha en särskild mat och hunden en tredje. Bara det att försöka särskilja så att rätt djur äter rätt foder är ett projekt. Och att kontrollera så att inte Celina kryper fram och stoppar i sig själv. För det gör hon gärna!!

Tripp, trapp, trull, troll… (Trollet där till höger! 😉 ) Hela familjen samlad! Detta är en bild från Celinas dop för några månader sedan.

Hon har lärt sig att gå helt nu, Celina. Men kryper fortfarande mestadels. Klättrar uppför trappor och slickar på disken i diskmaskinen. Uäähhhkkk!!!

Avrundar dagens inlägg med några underbara dopbilder på Celina! <3 <3

Jag blir så ledsen när jag inte hinner allt jag vill hinna. Hade hoppats börja sy på mina outfits som jag ska ha på mig när jag fotar och filmar den nya headern till bloggen. Men jag har inte kunnat komma igång med det än. Planen var att fota/filma headern nästa vecka.

Om bara 2 månader ska jag tillbaka till heltidsarbete inne i stan. Gaahh, tiden springer!! Jag är så ambivalent inför det. Både vill och vill inte. Jag har ett spännande jobb, onekligen. Men jag får inte utlopp för min kreativitet där… Jag får inte fota, sjunga, skriva låtar, sy kläder, måla, hamra, spika, designa.

Men allt har sin tid. Tids nog kommer min också, hoppas jag. Vad går DIN tid till just nu? 🙂 Kram!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josephine

Vilken fin gammal dopklänning! jodu, att hinna med att vara kreativ… jag är glad om jag får till 1-2 blogginlägg i veckan. Vissa projekt blir också gemensamma projekt (som kostymen till Bal-des-vampires) och då tog Patrick över lite mer med Laurent för att jag skulle få tid att sy. Planering! och utrymme för vila emellan, flexibilitet, föräldrar och vänner som kanske kan ställa upp en och annan helg mer eller mindre regelbundet? Finns längtan och viljan så hittar man ofta sätten att få gjort det man -verkligen- vill göra. “Måstena” däremot…. *suck*

Mellan raderna

Haha gah, fattar att du har fullt upp med både ungar OCH djur! Och fattar också att det känns ambivalent att börja jobba snart, jag tycker ofta det känns som att ha en anställning är att “ge bort sin tid” och därmed sitt liv. Ja, det låter hårt, men jag vill äga min egen tid. Vara fri. Med det sagt kommer jag säkert också ta anställning snart, he he he… men förhoppningsvis kan man bli egen på fulltid NÅGON gång framöver 🙂 Vilka fina bilder förresten! Slog mig nu att våra döttrar heter samma sak om du tar bort C:et… Read more »

Mellan raderna

Nej men vad lustigt att du också funderade lite på det namnet! Är ju inget supervanligt namn. Celina är också jättefint 🙂 Kram o ha en fin helg!

Trollkatt

Fina bilder! För min del sitter min tid ihop med min energi, så i år experimenterar jag med mina sysslor. Började träna och i en teatergrupp. Har påbörjat en bok precis då jag redan har hela två böcker i huvudet sedan år tillbaka. Kommit på att jag ska pröva att sätta samman en föreläsning för att få prova att föreläsa och se vad jag tycker om det. Min vardag är konstant ett vägande av aktivitet – vila, i alla små vardagssysslor som andra gör i ett nafs efter varandra (och efter jobb). Tid finns, och massor av idéer…det är energin… Read more »

[…] Läs hela inlägget av Längta Hem här –> Helgen och bortglömda bilder […]